Android-kehittäjä

Haemme Android-kehittäjää, joka on intohimoinen mobiilisovellusten kehittämisestä ja haluaa kasvaa alalla mukavien työkavereiden ja mielenkiintoisten projektien parissa. Tarjoamme paikan tiimissä, jossa pääset kehittämään Android-sovelluksia, saaden tukea ja sopivia haasteita kehittymiseesi. Yhteistyökyky ja ongelmanratkaisutaito ovat avainasemassa tässä roolissa.

Odotamme sinulta:

  • Osaamista Kotlinista tai Javasta
  • Androidin kehitysympäristön tuntemusta
  • Kiinnostusta pilvipalveluihin
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöskentelytaitoja
  • Sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi

Tehtävän keskiössä ovat asiakkaillemme tärkeät mobiilisovellukset ja niiden taustajärjestelmät, joita toteutamme jatkuvan kehityksen mallilla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä näiden parissa, saada kokonaisvaltainen kuva mobiilikehityksen eri osa-alueista ja tehdä merkityksellisiä ratkaisuja asiakkaillemme. Olemme GenAI-tekoälyn hyödyntämisessä Suomen etulinjan tekijä. Jos kiinnostuksesi liittyy tekoälyyn, meillä pääset halutessasi tekemään tekoälyyn liittyviä asiakastöitä.

Meille hakijan tärkeimmät ominaisuudet ovat kyky oppia uusia asioita ja hahmottaa monimutkaisiakin kokonaisuuksia. Vaikka suhtaudumme intohimoisesti teknologiaan, on se kuitenkin vain väline asiakkaan liiketoiminnan kehittämisessä.

Sitoudumme osaamisen ja työtehtävien kehittämiseen henkilökohtaisella kasvusuunnitelmalla. Luomme jo rekrytointiprosessin aikana suunnitelman ensimmäisen 12 kuukauden kulusta ja tarjoamme kaikille työntekijöillemme mahdollisuuden systemaattiseen ja sparraavaan työtehtävien kehittämiseen.

Muodostamme auttamishaluisen ja hyvinvoivan työyhteisön. Sisällöllisesti vaativat työtehtävät tarkoittavat myös sitä, että työn ja vapaa-ajan täytyy pysyä balanssissa. Organisoimme työmme niin, että meillä ylityöt ovat vain harvinainen poikkeus normaalista. Vietämme myös yhdessä vapaa-aikaa mm. fudisporukassa, toimistolla kotibileissä, lautapeli-illoissa ja Devisioona-perheen yhteisellä Minecraft-serverillä.

Tehtävä on kokoaikainen. Voit olla kehittäjäurallasi jo pidämmälle ehtinyt tai uran alkuvaiheessa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut ja viihtyisän työympäristön Helsingin ytimessä. Etätyö moderneilla työvälineillä on myös osa arkeamme. Toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen jenni.tapanila@evolver.fi tai allaolevalla lomakkeella. Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni, puh: 050 3209032.

Sovelluskehittäjä pyöräkorjaamo