VR IC train on Helsinki railway station

VR Group ja VR Fleetcare

VR Group ja Evolver ovat tehneet pitkään syvällistä yhteistyötä. Olemme toimittaneet VR Groupille ja VR Fleetcarelle useita järjestelmiä, joita myös ylläpidämme ja jatkokehitämme. Ratkaisumme vauhdittavat liiketoiminnan jatkuvaa kehitystä, päivittäisiä toimintoja ja tarjoavat työntekijöille optimaaliset työvälineet.

Tältä sivulta voi siirtyä lukemaan lisää muutamista kiinnostavista hankkeistamme.

 

Mylly – liiketoiminnan kehityksen vauhdittaja

VR uudisti keskeiset toiminnanohjausjärjestelmänsä Evolverin toimiessa integraatiokumpanina. Toiminnanohjausjärjestelmien yhteensovittaminen vaati liiketoiminnallisen integraatiojärjestelmän tavanomaisten ratkaisujen sijasta.

Lue lisää miten Mylly-järjestelmä vauhdittaa VR:n liiketoiminnan kehitystä

Kenttä – parhaat työvälineet henkilökunnalle

VR uudisti kuljettajien ja konduktöörien digityövälineet yhdessä Evolverin kanssa. Tähän toteutetulla Kenttä-sovelluksella sujuvoitetaan päivittäistä työtä ja parannetaan asiakaspalvelukokemusta.

Lue lisää miten ammattilaisten tarpeet huomioitiin Kenttä-sovelluksessa

VR Group on matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon vastuullinen palveluyritys, joka kuljettaa kohti hyvinvoivaa ja hiilineutraalia Suomea. Pidämme yhteiskunnan liikkeessä huolehtimalla arjen sujuvista matkoista ja kuljetuksista, vankalla lähes 160 vuoden kokemuksella. Edistämällä sähköisen raide- ja kaupunkiliikenteen suosiota vähennämme koko Suomen päästöjä. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 791,9 miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskenteli yli 5 800 rautaista ammattilaista. Junillamme tehtiin 59,5 miljoonaa matkaa ja kuljetettiin 36,6 miljoonaa tonnia tavaraa. Yrityksemme on Suomen valtion omistama, ja toimimme kotimaan lisäksi erityisesti Venäjän ja Pohjoismaiden lähimarkkinoilla. Haemme aktiivisesti kasvua ja tähtäämme huipulle. Mitä paremmin me onnistumme, sitä enemmän yhteiskunta ympärillämme hyötyy – olemme yhteisellä matkalla maailman parhaaksi. Lisätietoja: www.vrgroup.fi

Evolver on luovan, liiketoimintalähtöisen sovelluskehityksen toimisto. Evolver tarttuu haasteisiin jotka ovat esteenä yrityksen digitaalisen liiketoiminnan kehittämiselle, ratkaisee ne ja synnyttää uusia mahdollisuuksia. Lähestymistapa on laaja ja kunnianhimoinen. Evolver keskittyy siihen mikä vaikuttaa kehitykseen eniten, kaikella sillä tiedolla ja taidolla minkä ketterä ja kokenut asiantuntijayritys voi tarjota.