Sovelluskehittäjä

Etsimme senioritason sovelluskehittäjää, jolla on kykyä hahmottaa ja suunnitella laajojakin järjestelmäkokonaisuuksia. Odotamme myös halua ottaa teknistä johtajuutta sekä kantaa vastuuta projektien sujumisesta ja etenemisestä. Työhön kuuluu myös kokemattomampien tekijöiden ohjausta. Kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta on iloksi.

Toimintatapamme on asiakaslähtöinen: pyrimme ratkaisuissa etsimään asiakkaan kannalta järkevän ja kestävän vaihtoehdon. Hoidamme eteen tulevat ongelmatilanteet ratkaisukeskeisesti ja vastuullisesti sekä sovitamme käytettävät teknologiat ja työmenetelmät asiakkaan tarpeisiin.

Tarjoamme asiakkaillemme myös liiketoiminnan selkiytystä ja apua yksittäisten ongelmakohtien tai hankintojen kanssa. Nämä ovat mahdollisuuksia tulevaisuuden urakehityksellesi. Projekteissa on myös tilaa uusille johtajille muun työn ohella.

Keskeisiä teknisiä tarpeita:

  • Vahva Java backend -osaaminen (Maven, Spring [Boot], JPA)
  • Docker
  • AWS (Fargate, ECS, CloudWatch, DynamoDB, RDS, CloudFormation)
  • Web-teknologioiden perusteet (HTML, CSS, JavaScript)
  • SQL (PostgreSQL, MariaDB)

Näistäkin on hyötyä:

  • Node, TypeScript
  • React [Native]
  • AWS CDK, Terraform
  • Linux

Meille hakijan tärkeimmät ominaisuudet ovat kyky oppia uusia asioita ja hahmottaa monimutkaisiakin kokonaisuuksia. Vaikka suhtaudumme intohimoisesti teknologiaan, on se kuitenkin vain väline asiakkaan liiketoiminnan kehittämisessä.

Sitoudumme osaamisen ja työtehtävien kehittämiseen henkilökohtaisella kasvusuunnitelmalla. Luomme jo rekrytointiprosessin aikana suunnitelman ensimmäisen 12 kuukauden kulusta ja tarjoamme kaikille työntekijöillemme mahdollisuuden systemaattiseen ja sparraavaan työtehtävien kehittämiseen.

Muodostamme auttamishaluisen ja hyvinvoivan työyhteisön. Sisällöllisesti vaativat työtehtävät tarkoittavat myös sitä, että työn ja vapaa-ajan täytyy pysyä balanssissa. Organisoimme työmme niin, että meillä ylityöt ovat vain harvinainen poikkeus normaalista. Vietämme myös yhdessä vapaa-aikaa mm. fudisporukassa, toimistolla kotibileissä, lautapeli-illoissa ja Devisioona-perheen yhteisellä Minecraft-serverillä.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin Kaisaniemessä. Työt sujuvat kuitenkin myös paikkariippumattomasti moderneilla etätyövälineillä.

 

Tarjoamme evolverilaisille hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkan mukavassa tiimissä. Hae työpaikkaa allaolevan lomakkeen kautta. Lisätietoja saat Jenniltä numerosta 050 3209032.

13 + 3 =

frontend-kehittäjä pyörä