Huiput löytävät huippujen luokse

Olemme nostaneet tälle sivulle asioita, joita me evolverilaiset pidämme tärkeinä. Jos tässä kuvaamamme asiat tuntuvat sinustakin oikeilta, voisit sopia porukkaamme. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja ota yhteyttä Jenniin, niin jutellaan lisää.

Kunnianhimo ja halu viedä maailmaa eteenpäin

Haluamme saada aikaan tuloksia, joista voimme olle ylpeitä vielä vuosienkin päästä. Porukkamme on skarppia, kokemusvuosia on rutkasti takana ja asenteemme ongelmanratkaisuun on sinnikäs ja pragmaattinen. Siksi uskallamme tarttua todella vaativiinkin projekteihin. Haluamme ottaa laajasti vastuuta asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisestä. Paneudumme asioihin syvällisesti, mutta unohtamatta hyvää tekemisen meininkiä.

Kasvun tuki

Meille on tärkeää, että kaikki löytävät itselleen sopivan roolin. Haluamme myös, että jokainen voi löytää sellaisia polkuja, joissa haluaa kasvaa ammattilaisena. Valtaa ja vastuuta on aina mahdollista saada. Vaikka suorastaan rakastamme hoksottimia vaativien ongelmien ratkaisemista ja odotamme jokaisen tekevän työnsä hyvin, emme halua kenenkään joutuvan liian hankalaan paikkaan tai jäävän haasteidensa kanssa yksin. Vaalimme henkeä, jossa kuka tahansa voi huoletta nostaa asioita esiin ja tulla kuulluksi.

Avoin työyhteisö

Meillä voit tuntea olosi mukavaksi sellaisena kuin olet. Olemme toistemme puolella ja meillä iloitaan omista ja toisten saavutuksista. . Palautetta kiitoksineen ja kehityskohteineen ei jaeta vain ylhäältä alas, vaan toinen toisillemme kollegoina tehtävänimikkeestä riippumatta. Emme naljaile toisillemme, vaan rakennamme joka päivä työyhteisöä, jossa kaikkien on hyvä olla. Asiakkailtamme kuultua: meidän kanssamme on mutkatonta ja mukavaa tehdä hommia. Tästä olemme ylpeitä.

Mukava paikka tehdä töitä

Henkilöstön vaihtuvuus Evolverilla on vähäistä, mikä kertoo siitä että meillä viihdytään. eNPS-luku, joka mittaa työntekijöiden mielipiteitä yrityksestä, on meillä 92. Teemme töitä matalan hierarkian tiimeissä, toimistolla tai etänä oman maun mukaan. Junioreita kannustamme tulemaan toimistolle jotta voimme paremmin tukea tekemistä. Eikä tekeminen jää työvälineistä kiinni: mitä tahansa tarvitsetkin, se järjestyy.

Tarjoamme työntekijöille normaalien työterveys-, puhelin- ja  lounasetujen lisäksi mm. seuraavaa:

Työmatkaetu

Polkupyöräetu

Auntie hyvinvointipalvelu

Hieronta ja
osteopatia

Sairaan lapsen kotihoito

Matka- ja tapaturmavakuutus

Avoimet roolit

Rekrytointiprosessimme

Rekrytointiprosessimme kestää yleensä 2-3 viikkoa ja sen sujuvuudesta vastaa rekrymanagerimme Jenni. Hieman roolista riippuen, alustavan keskustelun lisäksi haluamme yleensä tutustua sinuun sisältöhaastattelun sekä parikoodauksen merkeissä. Lisäksi teknisemmissä rooleissa pyydämme sinulta 2 tunnin omalla ajalla tehtävää kooditehtävää. Mielestämme hyvässä rekrytointiprosessissa molemmat osapuolet saavat ja antavat. Haluamme tutustua sinuun ja hiillostamisen sijaan pyrimme käymään keskustelua jossa kasvatamme ymmärrystä toisistamme.

Teemme työtarjouksen ohessa myös 12 kuukauden aloitussuunnitelman joka on sinulle räätälöity ajatus siitä mitä työsi Evolverilla pitäisi sisällään ensimmäisen vuoden aikana. Laadimme siis konkreettisen suunnitelman työtehtävistä ja osaamisen kehittymisestä jonka uskomme sopivan sinulle.

Haluatko keskustella lisää mahdollisesta roolista Evolverilla?

Voit käyttää alla olevaa hakulomaketta tai olla yhteydessä Jenniin

Jenni Tapanila

Rekrytointipäällikkö
050 3209032
jenni.tapanila@evolver.fi